JeSSica's blog

Minden ide fog kerülni ami engem valaha is érdekel/érdekelt. Szeretném ha mindent megtalálnátok itt amit csak szeretnétek! JeSSica

Vocaloid

A Vocaloid...

Friss topikok

  • Aggron: Ruróni Kensin (2009.02.12. 20:35) Magamról

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Hello!

Kicsit megkésve, de szeretnék bezsámolni egy életre szóló élményről, amin részt vehettem. Kitalálhattátok, a pécsi 2010-es EKF (Európa Kultúrális Fővárosa - a gyengébbek kedvéért) megnyitóról írnék, nem úgy, mint az újság-beli lehurrogó kritikák, vagy az internetes leosztások, én csak az élményeimről írok, arról, amit a saját szememmel láttam, a saját véleményem lesz ez!!!!

Sajnos a pénteki elő-próbánk vagy valami sabadtéri színházunk vagy mink elmaradt az eső miatt, illetve a Nagy Lajos Gimn. tornatermébe szorultunk az időjárás miatt. Saját magunknak adtuk elő ezt, én is mondtam VERSet!!XD Tök jól sikerült! Nahát...jó azért nem vagyok valami profi! Ha láttátok a megnyitót akkor tudjátok, voltak ott ilyen magas , úgynevezett "bábuk" amiknek a tetején emberek/gyereke ültek....már amennyire a 18 éves gyereknek számít; legalábbis a miénk annyi volt! JAjjj, bizalmas adatokat nem szabad ilyen helyen közölni!!! Delete!!!!XD Szóval szegény srác végig állta a próbát ott fenn kb 2 órán keresztül... de legalább jól szórakozhatott a bénázásokon :). Vasárnap hajnalok hajnalán (jelen esetben 10:15-kor) indultunk a sulitól és talán 11-től próbáltunk benn, a Széchenyi téren, és majd szét fagytunk! Estze persze már 3 harsinya-zokni izé-hozéban jöttünk sé vagy fél órát vártunk mire elindulhattunk! Minden csoportnak volt valamilyen fantasztikus fejdísze - a miénk korona - és különböző korokat képviseltek - mi a reneszánszot . Miután felballagtunk a Széchenyi térre az a lesujtó hí fogadott minket, hogy még várnunk kell negyed órát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ownblog.blog.hu/api/trackback/id/tr231675372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása